ms1

Actualment, tinc el blog sense actualitzar.
Si voleu seguir les meves aventuretes, ho podeu fer al blog d'en Joan:
elcoleccionistadevies.blogspot.com.es

divendres, 5 de març del 2010

27/02/2010 Plans passats per aigua.


Dissabte, havíem quedat en Joan Prunera i jo per anar a fer la Trinxats a la Trumfa i després a la Momieta. Hem esmorzat al refugi de Sta. Cecilia i al veure que la cosa anava empitjorant, decidim marxar a Matadepera a fer el Caball Bernat. Ja per el camí ha començat a ploure més. Com que jo no he escalat mai per St. Llorenç del Munt, em feia gràcia anar-hi. El cas es que ens hem apropat fins al Caball Bernat, ens hem mullat i hem tornat sense poder fer res. Ara, al menys ja sé a on son el Caball Bernat i la Roca de l'Esquirol (la roca no mola gaire).

Bé, tornem a casa d'hora i ajornem els plans per a un altre dia.

Joaquim

2 comentaris:

  1. Dissabte vàrem sortir remullats tots!Ep! això de no habver escalat mai a Sant Llorenç del Munt s'ha d'arreglar eh? la normal del Burret (Cavall Bernat) o la de la roca de l'Esquirol són maques i fàcils, la roca no és tan dolenta com pugui semblar...a la cara oest del cap de mort tens força vies de tres llargs per disfrutar-hi...una altra classica a no deixar de fer és la Castellassa de Can Torras, una agulla maquíssima que fins i tot té un llibre dels germans Masó per ella sola!

    ResponElimina
  2. Hola Jaume,

    Si, no sé perquè, però mai no penso d'anar a Sant Llorenç del Munt. Ja el remeiaré algun dia i, com a mínim, escalar les més representatives de la zona.

    Salutacions

    Joaquim

    ResponElimina