ms1

Actualment, tinc el blog sense actualitzar.
Si voleu seguir les meves aventuretes, ho podeu fer al blog d'en Joan:
elcoleccionistadevies.blogspot.com.es

dilluns, 24 de maig del 2010

24/05/2010 Descobrint la Plantació.

Passo a recollir a Juan Carlos per El Papiol a les 8:30. Sembla que avui tindrem un dia de sol.
Anem a esmorzar uns bons entrepans al bar Roca a Monistrol i desprès ens dirigim al pàrquing del Monestir.

La nostre intenció és anar a La Plantació per fer la via Perfil Logarítmic a la Processó dels Monjos. La bona noticia és que el funicular de Sant Joan, ja torna a funcionar. La mala noticia és que ha pujat el preu: 4,50€ sense targeta de la Federació o 4,05€ amb la targeta (preus de pujada). Que guay, quan pugi l'IVA, tornará a pujar!
Crec que enviaré un escrit a Hisenda per veure si poden incloure a la declaració de renda una casella de suport al col·lectiu d'escaladors que pugen amb el funicular de Sant Joan tal i com es fa per fins socials o per l'església.

Bé, des del Pla de les Taràntules, ens dirigim al Gorro Frigi i veiem a en Lluís Nadal penjat en la Carles en solitari. Petem la xerrada des del camí i agafem el camí que baixa cap el Sentinella entrant a la Plantació. Està ple de punxes (arítjols i esbarzers), arbres caiguts i esllavissades.

Com que estem molt tapats per la vegetació, no tenim cap referencia i baixem massa deixant més amunt la base de la Miranda del Sentinella. Després d'una bona estona de barallar-nos amb tota mena de punxes arbres trencats/podrits camins que no son tal camins sinó esllavissades sentim moviments, sorolls i un munt de pedres caient.
Serà algú perdut?
Serà algú NO perdut que ens pugui donar alguna indicació?
Seran Poltergueist?
Serà, serà, sera .... hi hi HI HI (això son sorolls que sentim) Ostres son les cabres. No crec que ens entenem si les preguntem.

Arribem a dalt d'un petit contrafort que ens fa de mirador. Ens hem passat de valent, estem molt aprop de la Mamella.

Recordant la piada d'en Joan Asin, deia que varen arribar al Sentinella i després varen creuar el bosc fins arribar a la Miranda del Sentinella.
Prenem com a referencia el Sentinella i la Cara de Mico i anem tirant fins arribar aprop de la base del Sentinella. Ja comença a ser una mica tard però, com que som una mica (o bastant) cabuts, deixem les motxilles al Sentinella i, al menys, intentarem trobar el peu de via per poder tornar un altre dia.

Així ho fem. Creuem el bosc. Comencem a pujar i arribem a la base de la Miranda del Sentinella i pugem a la cornisa. Continuem i ARRIBEM A PEU DE VIA!!

Bé, desprès de mirar una mica per on va la via, tornem a buscar les motxilles i pugem al camí de Gorros.
Trobem a en Lluis que ens està esperant al banc de pedra a tocar amb el Gorro Frigi. Descansem una mica, petem la xerrada fent glops d'una cervesa MOLLTT LIGHT de la marca Cantimplora (aigua amb molta imaginació).

Baixem al monestir per les Escales dels Pobres i, ara SI!, ens prenem una cervesa ben fresqueta.

Ens acomiadem d'en Lluís que té d'esperar a uns companys que estan al Gorro.

Fem unes tapes al bar Roca de Monistrol i tornem cap a casa.


Fins la propera!


Quimet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada